Passie

Wij zijn gedreven om op een leuke manier sport te beoefenen gebaseerd op Martial Arts en het voor iedereen mogelijk te maken dat samen met ons te doen en je hierin te begeleiden. Wij hebben veel ervaring, hebben visie en een enorme drive om deze mogelijkheden te creëren.

Man, vrouw, jeugd, volwassen, sportief of . . . nog nooit aan sport gedaan het maakt niks uit, wij kunnen ook bij jou de drive om te gaan sporten aanwakkeren. Natuurlijk houden wij rekening met het individuele niveau en je mogelijkheden.

Competitie

De competitie heb je met jezelf en niet per definitie met anderen. We zullen je motiveren om je eigen grenzen te verleggen en een cultuur creëren waarin de mogelijkheden van ieder individu gerespecteerd worden. Wij vinden het belangrijk om iedereen een gelegenheid en mogelijkheid te geven om je eigen sportieve grenzen te verleggen. Iedereen moet met plezier kunnen bewegen.

Voor leerlingen die zich actief met anderen willen meten in competitieverband bieden wij ruime mogelijkheden. De mogelijkheden zijn heel divers aangezien wij ons niet beperken tot een bepaalde stijl en samenwerking hebben met vele andere stijlen. Bij diverse Martial Arts kampioenschappen, All-style kampioenschappen en Fighting Sport kampioenschappen zijn wij welkom. Onze intentie is om zo veel mogelijk samen te werken met andere sportscholen in de regio om zo ook dicht bij huis leuke en uitdagende toernooien te kunnen organiseren.

Discipline, maar ook humor

Onze trainingen worden gegeven met discipline, structuur, een persoonlijke benadering en waar gepast afgewisseld met de nodige humor. Er mag namelijk ook gelachen worden zolang iedereen elkaar maar in z’n waarde laat en dit niet ten koste gaat van de training.

Variatie & Uitdagingen

Zoals een bekend gezegde al aangeeft: ‘verandering van spijs doet eten’. De trainingen variëren constant zodat de uitdaging gewaarborgd blijft en je jezelf fysiek en mentaal steeds verder kunt ontplooien. Wij bieden een breed arsenaal aan vechttechnieken, zelfverdediging, wapenkunde, zelfbeheersingtechnieken, ademhalingsoefeningen, lenigheidsoefeningen, cardio-, snelheid- en krachttraining. En dat ook nog eens veel in gecombineerde uitvoering. Dit zal zeker voor de beginner een uitdaging worden en voor de gevorderde een uitdaging blijven. De mogelijkheden zijn dan ook zeer gevarieerd en onbegrensd, zowel voor de ‘recreant’ als de wedstrijdsporter.

Sociaal

Het sociale aspect is bij ons ook een belangrijk onderdeel van het sporten. Na de training nog even gezellig wat drinken samen in de kantine is altijd leuk, maar natuurlijk geen verplichting.

Onze kennis, ervaring en netwerk uit de Martial Arts zal zo veel mogelijk ingezet worden in onze trainingen en activiteiten. Voor de verdere verdieping van de Martial Arts en de structuur ontvangen leden bij lidmaatschap meer informatie. Informatie die we voor onze website niet relevant achten en misschien te veel kan afleiden van het totaalbeeld.