Ladies Combat / Dames Weerbaarheid

Characteristics:
Moeilijkheidsgraad 62%
Vetverbranding 65%
Krachttraining 70%
Plezier 77%

Clinics Dames Weerbaarheidstraining kunnen worden gestart met een introductieclinic van 1,5 uur en opgevolgd voor een verdere ontwikkeling van de vaardigheden met een cursus van 5 clinics van 1,5 uur standaard op de donderdagavond, maar ook de zaterdag is een optie bij voldoende deelname. Hierna is het mogelijk meer vaardigheden te ontwikkelen bij de gevorderde groep Dames Weerbaarheidstraining.

Weerbaarheidstraining oftewel zelfverdediging wordt op vele niveaus aangeboden. Bij weerbaarheid wordt nogal eens vergeten dat wil het effectief zijn, je hier ook gewoon hard voor moet trainen. Ongeacht dat een ervaren instructeur de training verzorgt, zul je het uiteindelijk zelf moeten bewijzen dat je in een benarde situatie hier weer ongeschonden uit kan komen. De trainingen zijn gebaseerd op veel voorkomende situaties waarbij je het mentale overwicht op je aanvaller verliest. Dan komt het er toch op aan waar je fysiek en technisch toe in staat bent. We gaan samen met jou aan je zelfverdediging werken. Hierbij creëer je meer zelfvertrouwen, je ontwikkelt je zowel fysiek als mentaal en je wordt weerbaarder.

Zelfverdediging

Misschien heb je een onprettige situatie meegemaakt of wil je dit juist voorkomen. Wij kunnen je met jouw mogelijke ervaring een adequate reactie aanleren. Ook op het voorkomen van en het voorbereiden op een mogelijke fysieke aanval kun je het nodige voorbereiden. Weet wat je moet doen, want als de situatie daar is heb je geen tijd meer om na te denken en moet er assertief gehandeld worden. Wie niet sterk is moet slim zijn, dus ‘Be Smart Go Smarts’.

We zouden bijna vergeten dat we ook nog andere leuke trainingsmethodieken hebben gecombineerd met de weerbaarheidstraining. Training van conditie, kracht, techniek en combinaties hiervan komen aan de orde. We maken gebruik van trap- en stootkussens, targetmitts, focusmitts en breakable boards om de impact van je techniek te bevorderen. Kortom toch ook wel een echte Total Body Workout die we je aanbieden.

Word weerbaar en meld je bij ons aan voor het Ladies Go Smarts programma.

Related Classes