Go Smarts Obesebusters

obese vet verliezen
Characteristics:
Moeilijkheidsgraad 55%
Vetverbranding 89%
Krachttraining 70%
Plezier 67%

Waarom noemen wij ons programma Obesebusters? Om je opponent te kunnen beïnvloeden moet je hem kennen. Busters ofwel vrienden luisteren over het algemeen beter naar je dan iemand die je verder niet kent. We gaan het patroon dus samen met jou omkeren. Beïnvloed de obesitas jou of beïnvloed jij straks de obesitas? Aan jou de keus!

Hoe en waarom is de vraag bij overgewicht en zeker bij vormen van Obesitas. Door de gevolgde cursus ‘Landelijk Erkend Beweegkuurinstructeur’ hebben wij inzichten ontwikkeld op dit gebied. We passen elementen uit onze Martial Arts training toe om deelnemers een leuk en gevarieerd programma te kunnen aanbieden. De doelstellingen en het tijdspad hiernaartoe bepalen we samen.

Je hebt vast al genoeg informatie gelezen over het onderwerp, maar van lezen val je niet af en tijdelijke veranderende voedingspatronen die in veel boeken worden gezien als de oplossing werken in de praktijk helaas ook maar tijdelijk.

In onze visie is het een absolute voorwaarde dat jij je huidige leefstijl doorbreekt. Jezelf een leefstijl aanleren die bij je past en voorkomt dat je terugvalt in een leefstijl waarbij obesitas de baas over jou wordt. Wij kunnen je helpen met het maken van keuzes in je nieuwe leefstijl en het stellen van doelen om dit te bereiken.

Belangrijkste is dat jij zelf karakter toont en jij je conformeert aan de keuzes die je zelf maakt. Wij zullen ook je sociale omgeving erbij betrekken om je doelen te ondersteunen. Daarnaast gaan we alle expertise uit ons netwerk inzetten om te zorgen dat jij je doelen bereikt.

Het resultaat zal verbluffend zijn. Een beter zelfbeeld, vrolijker, fitter, energieker zijn en een proactieve levensstijl krijgen. Ook je sociale omgeving zal positief gaan reageren op je inzet en zal hierdoor onbewust meewerken als katalysator voor het bereiken van je doelstellingen.

Ben je bereid om echt wat te gaan doen aan je overgewicht? Heeft het overgewicht zich bij je ontwikkeld tot een vorm van obesitas? Hier kunnen wij samen met jou iets aan veranderen. Wil je een individueel afgestemd programma, waarbij jij de regie hebt en waar wij je ondersteunen? Wil je de strijd aangaan op een verantwoorde manier?

Maak snel een afspraak of kom gewoon langs om de mogelijkheden te bespreken.

Related Classes